Cosmetische voetverzorging

 

Scrub

Glanzend en zacht

Een ontspannende scrub zorgt ervoor dat je huid weer als nieuw is. Dode huidcellen worden verwijderd, waardoor de aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd en verzorgende producten beter worden opgenomen. Het is niet alleen ontspannend, maar ook goed voor je doorbloeding! Zo heb je heerlijke zachte voeten. Een echte aanrader.

Pakking en voetmasker

Intens voedend en herstellend

Je voeten hebben veel te verdragen. Een masker/of paraffine pakking voedt de huid en zorgt voor een grondig herstel. Doordat de voeten tijdelijk vocht en warmte langer vasthouden worden de actieve ingrediƫnten doeltreffend opgenomen en de afvalstoffen afgevoerd. Een masker werkt snel en geeft de hydraterende en voedende werking die je voeten nodig hebben. De voeten worden ingepakt zodat het masker extra goed intrekt. Zeker een must als je last hebt van een droge huid, kloven of vermoeide voeten maar ook heerlijk verzorgend!

Voetmassage

Wist je dat een voetmassage ontzettend lekker, ontspannend en gezond is? De exclusieve aandacht zorgt dat je helemaal tot jezelf komt en je lichaam zich ontspant. De aanmaak van stofjes als endorfine en oxytocine verminderen stress en verhogen het geluksgevoel. Uw spieren voelen na een massage heerlijk soepel en ontspannen door de gestimuleerde doorbloeding. Na een massage is drinken erg belangrijk, voor het afvoeren van de afvalstoffen

Van Natalie Basten